Digital markedsføring for økt vekst og synlighet

Oppnå resultater med riktig valg av strategi og kanal

Et sted for alle dine digitale behov

Vi har bred erfaring med digital markedsføring og kommer med gode råd og innspill for at du skal nå dine mål. Sammen skaper vi resultater gjennom grundig forarbeid og analyse.

Det finnes en jungel av muligheter der ute, men hvilken av kanalene er mest riktig for deg? Du får hjelp til riktig valg av markedsføringskanal basert på analyser vi har gjort i forkant. 

Gjennom grundig forarbeid og analyse går vi steg for steg mot ditt mål. Vi er opptatt av å skape vinnende virksomheter og tilby lønnsom og strategisk markedsføring

Vi tilbyr

Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen markedsføring, og får deg synlig der dine potensielle kunder er tilstede.

SEO

Facebook Ads

Google Ads

Innhold

Vår prosess

For å oppnå resultater er planlegging og fremgangsmåte viktig for oss. Vi jobber etter samme fremgangsmåte hver gang for å effektivisere samhandligen mellom begge parter.

Oppsett og fordeling av budsjetter vil følges opp grundig underveis i kampanjeperioden og forbedringer og justeringer vil gjøres fortløpende uten ekstra kostnad.

1. Bli kjent med utfordringer og mål

Før vi kan sette i gang må vi vite mer om hvilke mål og utfordringer din bedrift har. 

Alle stegene i prosessen er viktige, men dette er det som skaper grunnlaget for forståelsen av kampanjen videre.

2. Søkeord og søkevolumsanalyse

Etter at vi har blitt kjent med målsetninger setter vi i gang med søkeord og søkevolumsanalyse. Her ser vi nærmere på hvilke søkeord vi burde benytte oss av og hvor mange som søker.

3. Valg av kanaler og budsjetter

Etter at vi har utført nødvendig forarbeid setter vi sammen ulike forslag til fordeling av budsjett og størrelse. Når dette er gjort tar vi en nærmere prat rundt tankene bak hver plan sånn at vi sammen kan velge det som er mest lønnsomt for dere.

4. Gjennomføring og oppfølging av kampanje

Når det er klart hvilke kanaler og hvilke budsjetter vi har å jobbe ut i fra setter vi i gang med gjennomføring av kampanjen. Vi følger nøye med underveis og gjør nødvendige justeringer og forbedringer underveis.

«Maling Tøyen»

Sajers Fargehandel

I 2018 åpnet Sajers fargehandel for første gang på Tøyen. Vi utviklet en profesjonell nettside hvor vi holdt i hele prosessen. Vi kjøpte domene, designet og utviklet nettsiden med teknisk SEO, og skrev innhold. Målet var å rangere høyt på søkeordet: «Maling Tøyen» og «Fargehandel på Tøyen».

I dag har Sajer stadig flere og flere kunder som forteller at de har funnet butikken hans gjennom Google og troner i dag første plass på søkeordene «Maling Tøyen» og «Fargehandel på Tøyen».

Markedsføring koster som regel, men trenger ikke alltid å være dyrt.

Vi utfører også

Nettside

Nettbutikk

Skal vi ta en uforpliktende prat?