Om oss

Om oss

En liten bedrift med en stor lidenskap

Hos oss vil du føle deg prioritert! Vi tar oss av din digitale markedsføring og løfter din tilstedeværelse til nye høyder.

Vi sørger for at dine potensielle kunder finner deg på nett og at du presenteres på en ryddig og profesjonell måte. Synes du ikke finnes du ikke, vi gjør deg synlig for dine kunder.

apple-devices-books-business-coffee-572056

Vi lover at

Størrelse betyr ingenting

Vi skaper gode opplevelser gjennom oppfølging og nærhet til våre kunder. Hos oss betyr det ingenting om du er stor eller liten eller om du kjøper mye eller lite. Vi lover at du som kunde alltid skal føle deg hørt, sett og prioritert. Dette er en av våre viktigste verdier.

Vi strekker oss langt

Vi strekker oss langt for våre kunder og lanserer aldri før du er fornøyd. Vi setter av tid til et planleggingsmøte hvor vi diskuterer hvordan din hjemmeside skal se ut. Vi sier oss ferdig med prosjektet når du er fornøyd. Dette er vår fornøydhetsgaranti, enkelt og greit.

Vi bryr oss om dine resultater

Vårt virke er å skape resultater for våre kunder. For at vi skal lykkes må vi hjelpe deg med å lykkes. Vi gir gode råd basert på mange års erfaring og kunnskap. Vi vet hva som skal til for at du skal lykkes på nett. Vi lover at du vil få gode råd du kan jobbe med selv eller i samarbeid med oss.

Teamet vårt

FB_IMG_1573071498540

Kristoffer Hagen

Partner og daglig leder

Kristoffer har bred erfaring innen rådgivning, nettsider og digital markedsføring.

Han har jobbet med annonsering, nettsider, strategi og Google tjenester i flere år, og har opparbeidet seg en solid kompetanse. Kristoffer har god innsikt i det meste av bransjer og har hjulpet et stort antall kunder med digital synlighet og markedsføring på nett.

vegard-e1582658495767-olp8mdhaoeui2x3s6tnjg9feckg5uicd3xehspajwk

Vegard Lokreim

Partner og kundeansvarlig

Vegard har sin bakgrunn som kjemi og dataingeniør, men har jobbet innen markedsføring siden 2012. Han har tidligere jobbet som salgssjef i et av nordens største reklamebyrå og har frem til nylig jobbet med nettsider og markedsføring i et av Norges største mediebyråer og har hjulpet alt fra rørleggere til regnskapsførere med å lykkes med digital markedsføring.

Les hva våre kunder sier om oss

Vil du jobbe med oss?