Skreddersydd nettside tilpasset din bedrift

Profesjonell og moderne nettside tilpasset dine behov, i dag og for fremtiden.

Nettsider som gir økt synlighet og vekst

Vi har bred erfaring når det kommer til å utvikle unike nettsider for bedrifter. Vi designer en skreddersydd nettside etter dine behov og din merkevare. Dette er med på å skape et helhetlig og profesjonelt inntrykk ovenfor potensielle kunder som har blitt anbefalt din bedrift, eller som søker etter dine tjenester i ulike søkemotorer som er i kjøpsmodus.

Fordelene med en profesjonell nettside

Bli funnet i søk

Nettsider som er SEO-optimaliserte vil over tid opparbeide seg bedre posisjoner i Googles søkemotor. Vi utfører alltid teknisk søkemotoroptimalisering før nettsiden lanseres.

Bedre førsteinntrykk

Ofte er nettsiden kundens første møte med din bedrift. Å skape et godt førsteinntrykk og klare å skille seg ut på en positiv måte er viktigere enn noen gang.

Få flere henvendelser

Få flere henvendelser gjennom din nettside både fra kunder som har blitt anbefalt å kontakte din bedrift og fra kunder som søker etter tjenester du tilbyr.

Prosessen i 4 enkle steg

1. Planlegging

Vi planlegger hvordan din netttside skal se ut. Du kommer med innspill som vi jobber utifra. Alt i fra fargevalg, fonter, innhold, bilder, sidestruktur og menyoppsett.

2. Designutkast

Vi lager et designutkast etter første møte. Vi utfører det vi har blitt enige om. Dersom du ikke har egne ønsker kommer vi med et forslag som vi mener kan passe for dere.

3. Justeringer

Etter at vi har første utkast klart er det naturlig at du som kunde ønsker å komme med innspill. Vi utfører justeringer frem til du er fornøyd.

4. Kvalitetskontroll og lansering

Du får opplæring i hvordan din hjemmeside fungerer sånn at du enkelt kan redigere selv. Husk at fri support er inkludert i alle våre nettsider.

SEO-optimalisert nettside

Vi sørger for at du blir synlig på nett

Under kvalitetskontroll sørger vi for at nettside er teknisk SEO-optimalisert. Med dette menes at det tekniske oppsettet av nettsiden din er utført etter «best practice». Dette har lite betydning for hvordan dine kunder opplever siden, men har enormt mye å si for hvordan Google rangerer din nettside.

I tillegg til teknisk søkemotoroptimalisering besørger vi også søkemotoroptimalisert innhold. For best resultat er dette å anbefale. Det er en langsiktig og god investering da dette på sikt vil gi deg bedre posisjon på Google uten å måtte betale for trafikk.

Responsivt design

Se bra ut, uavhengig av skjermstørrelse og enhet

Aldri før har bruken av mobile enheter vært så høy som den er i dag og de aller fleste norske bedrifter opplever at over halvparten av besøkende på nettsiden søker på mobile enheter.

Vi utvikler responsive nettsider som betyr at den tilpasser seg alle skjermstørrelser. Om det er på stor skjerm, pc-skjerm, laptop, nettbrett eller mobil spiller ingen rolle, du ser like bra ut uansett. Dette skiller seg fra mobiltilpasset som betyr at nettsiden kun er tilpasset for mobil og pc.

Drift og support

Hosting

Alle nettsider driftes på dedikerte servere, plassert på et moderne datasenter i Oslo med høy internasjonal standard.

Vedlikehold

Vi sørger for å gjennomføre nødvendige oppdateringer og gjør forbedringer når ny teknologi kan erstatte gammel teknologi.

Serviceavtale

Ikke bekymre deg for oppdatering av nettsiden. Vi bistår med småting som å legge til bilder eller endre på innhold.

Kundeomtale

Vi utfører også

Markedsføring

Nettbutikk

Skal vi ta en uforpliktende prat?