Skreddersydd nettside tilpasset din bedrift

På tide med en ny nettside?

Ny nettside for økt vekst og synliget på nett

Vi har bred erfaring når det kommer til å utvikle unike nettsider for bedrifter. Vi designer en skreddersydd nettside etter dine behov og din merkevare. Dette er med på å skape et helhetlig og profesjonelt inntrykk ovenfor potensielle kunder som har blitt anbefalt din bedrift, eller som søker etter dine tjenester i ulike søkemotorer som er i kjøpsmodus.

Responsivt design

Se bra ut, uavhengig av skjermstørrelse og enhet

Aldri før har bruken av mobile enheter vært så høy som den er i dag og de aller fleste norske bedrifter opplever at over halvparten av besøkende på nettsiden søker på mobile enheter.

Vi utvikler responsive nettsider som betyr at den tilpasser seg alle skjermstørrelser. Om det er på stor skjerm, pc-skjerm, laptop, nettbrett eller mobil spiller ingen rolle, du ser like bra ut uansett. Dette skiller seg fra mobiltilpasset som betyr at nettsiden kun er tilpasset for mobil og pc.

SEO-optimalisert nettside

Vi sørger for at du blir synlig på nett

Under kvalitetskontroll sørger vi for at nettside er teknisk SEO-optimalisert. Med dette menes at det tekniske oppsettet av nettsiden din er utført etter «best practice». Dette har lite betydning for hvordan dine kunder opplever siden, men har enormt mye å si for hvordan Google rangerer din nettside.

I tillegg til teknisk søkemotoroptimalisering besørger vi også søkemotoroptimalisert innhold. For best resultat er dette å anbefale. Det er en langsiktig og god investering da dette på sikt vil gi deg bedre posisjon på Google uten å måtte betale for trafikk.

På tide med ny nettside?

Vi tar oss av hele prosessen fra A til Å. Du får en unik og skreddersydd nettside som gjør at du skiller deg ut på en positiv måte. Vi har delt prosessen inn i fire enkle steg.

1

Oppstart og planleggingsmøte

2

Design og utvikling

3

Testing og SEO-optimalisering

Drift og support

Hosting

Alle nettsider driftes på dedikerte servere, plassert på et moderne datasenter i Oslo med høy internasjonal standard.

Vedlikehold

Vi sørger for å gjennomføre nødvendige oppdateringer og gjør forbedringer når ny teknologi kan erstatte gammel teknologi.

Serviceavtale

Ikke bekymre deg for oppdatering av nettsiden. Vi bistår med småting som å legge til bilder eller endre på innhold.

Kundeomtale

Vi utfører også

Markedsføring

Nettbutikk

Få et uforpliktende tilbud